Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Reklama na Wakacje !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

<Reklama>

9jksc3.png

Witajcie,

Z tej strony Shaggy.

Piszę ten temat w imieniu kumpla,który robi serwer,więc bez hejtów ;)

1. Czego potrzebuje?

Reklamy każdego rodzaju.

YouTube:

+500 Wyśw. w ciągu 24h.

Facebook (fanpage) - Najlepiej związany z metinem,albo grami.

+ 1000 Like oraz dobra aktywność.

2. Co oferuje i czego oczekuje?

Oczekuje skutecznej reklamy na wakacje,aby grało ok. 400-500 osób.

Może to być nawet 20 YouTuberów z dobrą aktywnością.

O wynagrodzeniu Prywatna Wiadomość (Na to konto)

Typ Serwera: Hard/Medium.

xfrrd2.png

5_Przezroczyste.png

Jeśli szukasz forum na silniku Invision Power Board,Serwer dedykowanego,czy nawet Strony www pod twój serwer metin2 zapraszam na GG : 47637476

Opublikowano

Dodaj informację kontaktowe. 1H

Przecież są :)

5_Przezroczyste.png

Jeśli szukasz forum na silniku Invision Power Board,Serwer dedykowanego,czy nawet Strony www pod twój serwer metin2 zapraszam na GG : 47637476

Opublikowano

to są moderatorzy, tego nie ogarniesz. musi Im wyraźnie pisać "Kontakt: ..." :D

co do tematu, może opisz choć trochę co oferujesz. i można prosić nick, jaki używa ten kolega?

opisane dobrze, ale powinieneś zachęcić jakoś do napisania.

Opublikowano

to są moderatorzy, tego nie ogarniesz. musi Im wyraźnie pisać "Kontakt: ..." :D co do tematu, może opisz choć trochę co oferujesz. i można prosić nick, jaki używa ten kolega? opisane dobrze, ale powinieneś zachęcić jakoś do napisania.

Możliwe,że wrzuce jakąś grafike w wolnym czasie.

Nick kolegi Hastyo.

5_Przezroczyste.png

Opublikowano

Nie polecam. Kolega pewnie taki sam błazen jak autor tematu.

no napisz że mnie zbanowałeś na serwie, na którym nie grałem

Słaba organizacja, dzieci nie polecam.

Nie znasz mojego 'kolegi' bo jest to zwykly koleś który ma u nas forum,ale myśl jak chcesz :)

I nie hejtuj dlatego,że coś Ci się we mnie nie podoba...

Chociaż nawet to za sprawy finansowe odpowiadam ja i sponsor,a nigdy nikogo nie oszukałem.

Kupiłem reklamę u wielu osób i nigdy nawet z opłatą nie ciągąłem.

@Edit

Co do ciebie :)

Chuja umiesz.

5_Przezroczyste.png

Opublikowano

Nie znasz mojego 'kolegi' bo jest to zwykly koleś który ma u nas forum,ale myśl jak chcesz :)

I nie hejtuj dlatego,że coś Ci się we mnie nie podoba...

Chociaż nawet to za sprawy finansowe odpowiadam ja i sponsor,a nigdy nikogo nie oszukałem.

Kupiłem reklamę u wielu osób i nigdy nawet z opłatą nie ciągąłem.

@Edit

Co do ciebie :)

Chuja umiesz.

Ty też chuja umiesz, jbc czekam na warna.

Opublikowano

Nie polecam  ze względu  Shaggy   SinCeirty czyli 2 kompletnie nieogarniających ludzi błagajacych zeby im coś dać zrobić naprawić ... a potem przywłaszczają to jako swoją prace czyli ich kolejny beznadziejny serwer Pozdrawiam ! 

Opublikowano

Nie polecam  ze względu  Shaggy   SinCeirty czyli 2 kompletnie nieogarniających ludzi błagajacych zeby im coś dać zrobić naprawić ... a potem przywłaszczają to jako swoją prace czyli ich kolejny beznadziejny serwer Pozdrawiam ! 

Hhahahahahahahahah, to mnie rozbawiłeś :)) Kiedy ja kogoś prosiłem o coś?? Kiedy ja sobie przywłaszczyłem kogoś pracę? Następny pro elo hejter hackier? ^^

Opublikowano

Nie polecasz z 3 kont na raz...

Nie wiem o co może chodzić,ale AlioS nie padł,ani 1 raz od startu (nawet na 10 sec).

Jak chcesz hejtować to pokaż jakiś dowód,a nie sapiesz się do mnie,że błagam o pomoc chociaż nigdy tego nie robię...

Pewnie jesteś zwykłym graczem i nawet mnie nie znasz,ale takie życie na mpcforum.

Serwer nie jest mój kolego i naucz się czytać :)

Ty też chuja umiesz, jbc czekam na warna.

Nie znasz mnie nawet.

Napisałeś mi raz w życiu jednego questa,który nie działał ^,^

Lua zacząłem uczyć się 2 dni temu i myślę,że nauczę się w krótki czas.

Każdy kiedyś zaczynał :)

Ja robię serwery 1 rok i 3 miesiące (licząc hamachi),ale nigdy nie probówałem questow,myślałem że nie są dla mnie,a teraz się to zmieniło.

@Edit

50 Puunktów Ostrzeżeń w ciągu 12h za nic ^^ Jesteście co raz ''lespiejsi''

5_Przezroczyste.png

Opublikowano

W sumie to polecam, tylko shaggy jedna uwaga do ciebie zmień zachowanie(bo przychodzenie do mnie, straszenie mnie ddosami, próby itd) to trochę takie przystające na gimbusa. Zmień stosunek, to kto wie ^ ^

Opublikowano

W sumie to polecam, tylko shaggy jedna uwaga do ciebie zmień zachowanie(bo przychodzenie do mnie, straszenie mnie ddosami, próby itd) to trochę takie przystające na gimbusa. Zmień stosunek, to kto wie ^ ^

Serwer nie mój.

Co do zachowania już dawno się ogarnąłem :)

Nagrasz coś,czy raczej Crados?

5_Przezroczyste.png

Opublikowano

Serwer nie mój.

Co do zachowania już dawno się ogarnąłem :)

Nagrasz coś,czy raczej Crados?

Nie wiem.. Pisz gg: 47094524. ;f

Opublikowano

f5

5_Przezroczyste.png

Opublikowano

f5

5_Przezroczyste.png

Opublikowano

f5

5_Przezroczyste.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...